Lara Denice, 26 år og fra Rødovre

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag skal det ikke kun handle om underskønne Lara Denice, selvom hun er dagens Side 9-pige. Det skal nemlig også handle lidt om alle de andre dejlige Side 9-piger, som Lara Denice i dag kan kalde sine veninder.

- Det dejlige ved Side 9 er, at det både betyder noget for mig personligt at være en del af, og at det også er en sjov måde at finde nye veninder på - og venner, for den sags skyld.

Særlig én af de andre Side 9-herligheder, Jessie, har fået en særlig plads i Lara Denices hjerte. De to unge damer har mange ting til fælles, og faldt derfor hurtigt i hak.

- Den bedste veninde jeg har fået gennem Side 9 er Jessie, som jeg straks svingede med, da jeg mødte hende første gang. Det var sådan, at folk troede at vi havde kendt hinanden i en evighed, selvom vi faktisk lige havde mødt hinanden.

- Vi minder rigtigt meget om hinanden, og bevæger os lidt i samme verden. Vi har det rigtigt sjovt sammen, og hun er lidt min 'partner in crime'.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Side 9-holdet hylder VM: Danmark

Side 9 Premium Gallerier Selina

Den i dag 39-årige Eva er stolt af sin fortid på Danmarks smukkeste avisside, hvor hun var en eftertragtet model. Foto: Ernst Van Norde Side 9 Eva var Side 9-pige i 1998: Startede som et væddemål

Side 9 Gallerier Mariyah  

Seneste Side 9-piger