Annonce:
Annonce:

Lea, 19 år og fra Ballerup

 

Annonce:
Følg Side 9

Dagens Side 9-pige Lea er klar med nogle gode bud på, hvad man kan fodre hjernen med, i det nye år. Hun elsker nemlig tegneserier, som behandler nogle af de større spørgsmål i livet.

- Jeg kan ikke sige hvilken tegneserie, der er min yndlings, men jeg kan sige hvilke, der har påvirket mig og mit liv mest. Jeg læste ”Persepolis: Min iranske barndom”, da jeg var 13 år gammel. Den behandler nogle alvorlige emner på en charmerende og humoristisk måde, hvilket er noget, jeg værdsætter.

- ”Kærestesorg” består af tegninger og et par ord til hver, og beskæftiger sig med det knuste hjerte. Jeg gik gennem et ret hårdt breakup, og følte mig lidt alene – ”Kærestesorg” hjalp mig gennem det.

En anden slags underholdning Lea bruger tid på, er brætspil.

Annonce:

- Der findes rigtig mange typer brætspil, og mange af dem er ret dyre, så der er brætspilscaféer et godt sted at tage hen. Typisk vil man skulle betale et mindre beløb, ofte 25 kr., hvilket giver en adgang til hele caféens samling. Det er en god måde at prøve en masse forskelligt, og også en ret hyggelig ting at lave med sine venner.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-pigernes hemmeligheder

Aaliyah: Jeg elsker at se mig selv

Shila

Side 9-Line: Jeg har altid været en vildbasse  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: