Lea, 19 år og fra Ballerup

 

Følg Side 9

Lea er ikke bange for at stå frem og skille sig ud fra mængden. Med tatoveringer, piercinger og åbenhed om sin seksualitet, er dagens Side 9-pige vant til at møde reaktioner og holdninger.

- Da jeg var yngre, kunne jeg ikke forestille mig noget vigtigere end at forsøge at passe ind, men som jeg er blevet ældre og er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg selv kan vælge min vennekreds, er jeg blevet mere stædig.

- Hvis jeg får at vide, at der er noget, jeg ikke bør gøre, så øger det markant sandsynligheden for, at jeg gør det. At modsætte mig andre menneskers forventninger til mig og tanker om mig er en del af min personlige feministiske journey, og en del af det har været at blive Side 9-pige.

Også blandt andre feminister, har Lea mødt kritiske holdninger. Men det er dog ikke noget dagens hovedperson lader sig kue af.

- For mig personligt er det en feministisk handling at bruge og værdsætte min krop. Min feminisme handler om at lade individet tage et valg om, hvordan vedkommende ønsker at bruge sig selv og sin krop.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Sabrina

Kadja: Fræk med stil

Siri