Lea, 21 år og fra Nørrebro


Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Skønne Lea er hjemvendt efter et lille udlandseventyr og tøvede ikke med at besøge fotografen, da fødderne igen var på dansk jord.

- Det er fedt at være tilbage! Det bliver spændende at se, om jeg får nogle reaktioner fra mine studiekammerater. Jeg har oplevet mange mærkelige af slagsen. Det er en god lakmustest på, om nye mennesker er værd at gemme.

Det er ikke kun Side 9, som er samtaleemnet, når Lea og de medstuderende mødes. Der er nemlig ting og sager i gang på Københavns Universitet, som optager en del af Leas tid.

- Jeg er startet på Københavns Universitet og er virkelig glad for det. Der er et super studiemiljø, og jeg føler mig meget inspireret af mine medstuderende.

- Lige nu er vi en gruppe, der har besat dekanatet i protest mod nedskæringer og faglige forringelser, og det sammenhold, jeg har oplevet i den forbindelse, er virkelig fedt.

- Jeg er også involveret i campus' LGBT-udvalg, som nogle seje studerende startede først på semesteret. Jeg glæder mig allerede til resten af min studietid.

Seneste Side 9-piger