Lindsay, 33 år og fra Fredericia

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I underholdningsbranchen er der sjældent en kedelig dag, og det kan vores helt egen Lindsay skrive under på. Dagens Side 9-pige har nemt oplevet mangt og meget i sin karriere som stripper.

- Den vildeste oplevelse jeg har haft som stripper, er det nok den årlige optræden til Aarhus Universitets kapsejlads, hvor jeg har strippet for 15-30000 mennesker. Jeg skulle smide tøjet på to minutter i stedet for de oprindelige 10 minutter - det var et et adrenalin rus af den helt store slags!

En af de lidt mindre actionprægede stunder i Lindsays karriere, har blandt andet været at deltage ved ‘Årets Side 9-pige’. Det var dog alligevel en dag der er værd at huske.

- Det var en rigtigt sjov oplevelse, at være med til ‘Årets Side 9-pige’ et år. Det var især dejligt at være sammen med alle de andre piger, og et fantastisk team af folk bag det hele.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Bagom Side 9 Louise er Månedens Side 9-pige

Foto: Covermodel.dk Bagom Side 9 Side 9-Lea: Jeg dyrker et miljø med seksuelt frigjorte

Bagom Side 9 Side 9-Lonny er ikke en man lige glemmer

Bagom Side 9 Alice spyede ild: Fotografen måbede