Lindsay, 34 år og fra Fredericia

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

De seneste dages regn og blæst har for alvor markeret, at sommeren er på vej ind i sidste heat. For langt de fleste er ferien forbi, og badetøjet pakket væk for nu.

Dagens Side 9-pige mærker også, at hverdagen for alvor banker på igen, med skolestart og arbejde. Heldigvis er der også plads til drømmene om at erobre nyt land.

SE LINDSAY HELT UDEN TØJ PÅ HER.

- Jeg er lige startet i 2g på handelsskolen, så nu bliver der igen travlt med skole og lektier. Og så har jeg en drøm om at gå fra stripper til international burlesque performer.

Et sådant karrierehop er ikke noget man kommer sovende til, så Lindsay knokler.

- Det kræver en del arbejde og tid, med blandt andet kostumer. Så det næste stykke tid bliver der travlt med at gå i skole, læse lektier, sy kostume, lave musik, tænke showet igennem og træne.

Det er ikke kun det store udland som trækker i Lindsay, når drømmene skal opnås.

- Jeg kunne godt tænke mig at være med i Vild Med Dans! Jeg elsker at danse og blive udfordret, men der kan jeg vist godt drømme videre, da man jo skal være kendt for at Være med! griner den sexede dansemus.

SE LINDSAY HELT UDEN TØJ PÅ HER.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jeannie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Celina

Side 9 Gallerier Dina

Side 9 Gallerier Ronia

Seneste Side 9-piger