Line, 22 år og fra Skive

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er torsdag, weekenden er inden for rækkevidde og vi skal et smut med Line på date. Eller – vi skal i hvert fald en tur med ned af Memory Lane, og evaluere de oplevelser dagens Side 9-pige har haft på den front.

- Den bedste date jeg har været på, har nok været den første date med min mand, som egentlig også var den første rigtige date i mit liv. Det var stille og roligt, vi spiste noget dejlig mad på Jensens Bøfhus, snakkede og lærte hinanden lidt bedre at kende. Siden den dag har vi nærmest være uadskillelige.

- Det mest kiksede jeg har oplevet på en date, er helt klart pinlig tavshed. Det er så akavet! Jeg er så dårlig til at håndtere pinlig tavshed, og går næsten altid i panik.

Et godt grundlag for en god date, er at føle sig lækker og godt tilpas. Line er slet ikke i tvivl om hvornår hun føler sig mest attraktiv.

- Jeg føler mig nok smukkest, når jeg har en pæn kjole på og fuld makeup. Det sker sjældent, men når det så endelig sker, så føler jeg mig også meget smukkere end normalt.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-pigernes hemmeligheder

Søs' Side 9-jubilæum: Jeg elsker opmærksomheden

Side 9-Lea: Jeg dyrker et miljø med seksuelt frigjorte

Camilla vil være Månedens Side 9-pige