Line, 24 år og fra Sakskøbing

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er måske svært at forestille sig dejlige Line i en grisestald, men det er nu engang også virkeligheden for dagens Side 9-pige.

Når hun træder ud af fotostudiets flatterende blitzlys, er det nemlig uddannelsen som landmand hun bruger tiden på. Det er særligt grisene der har Lines opmærksomhed, når hun er trukket i træskoene.

- Jeg valgte at blive landmand, fordi jeg skulle prøve noget nyt. Jeg har ellers altid sagt, at det skulle jeg aldrig være! Men jeg er vild med det, især når jeg er i stalden, hvor jeg har valgt at arbejde med grise.

Den lækre landmand har virkelig fået sit for, med valget af uddannelse. Livet i en grisestald er ikke en dans på roser, og uddannelsen til landmand har budt på en masse udfordringer, men Line glæder sig til at blive færdig og forhåbentlig finde fast arbejde i branchen.

- Det hårdeste ved uddannelsen er nok, at der sagtens kan være en del man måske lige overvinde, og der kan være nogle grænser der skal overskrides.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Ronia

Side 9 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre

Sex og samliv Side 9-Julie: Rødbys flotteste pige?

Side 9 Jessie elsker bobler og lækre drinks  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen