Line, 23 år og fra Stoholm

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

For dagens Side 9-pige, er der ikke tid til at slumre i skyggen. Line har nemlig en søn på halvandet, som er vild med at brænde energi af udenfor.

- Jeg bruger meget af min tid på at være udenfor, sammen med min dreng på 18 måneder. Han elsker at være udenfor, uanset vejret, så det er den måde jeg udnytter det gode vejr og varmen på, i øjeblikket.

Det gode vejr nyder Line også gerne på stranden, med sin lille familie. Men skal hun en tur i vandet, bliver det i en pool, og ikke ved de danske kyster.

- Jeg er nok både en vandhund, og hende der ligger i solen. Det kommer meget an på hvor jeg er henne. I udlandet er jeg nok mest en vandhund, herhjemme i Danmark er jeg nok mest hende der ligger i solen. Jeg bader nemlig helst ikke i havvand, kun pool.

Heldigvis får badevingerne rig mulighed for at blive luftet i år, når turen går til Gran Canaria.

- Jeg skal til Gran Canaria med min mand, vores søn og min svigermor og svigerinde. Det bliver den første rigtige ferie i vores lille familie, så det glæder jeg mig rigtig meget til!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Debutant: Mød frække Sasha Louise

Fotos: Jørgen Sperling og Rasmus Flindt Pedersen Side 9 Pia var Side 9-pige i 1976: En fest at tage tøjet af

Side 9 Lækre Lylla er Månedens Side 9-pige

Side 9 Gallerier Zozo  

Seneste Side 9-piger