Line, 23 år og fra Jebjerg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

‘Skønhed kommer indefra’ kan virke lidt selvmodsigende, med alle de reklamer for skønhedsprodukter vi møder hver dag, men dagens Side 9-pige er ikke i tvivl om, at der er noget om snakken.

For hvad hjælper det egentlig at pynte på det ydre, hvis man alligevel ikke er glad og tilfreds indeni? Dét er Lines bedste skønhedstip.

- Mit bedste skønhedstip til andre er: vær dig selv! Vis dig frem som du er født. Alle er smukke på hver deres måde.

Selvom dagens Side 9-babe dyrker den indre skønhed, er det jo ikke forbudt at justere lidt på den ydre. Så længe man selv er glad, lyder det fra Line.

- Det jeg bedst kan lide ved mig selv, er helt klart mine bryster. Efter jeg har fået dem lavet, er jeg blevet meget mere tilfreds med mig selv og min krop.

- Selvom jeg er mest til det naturlige look, så har jeg intet imod folk der får lavet deres krop, på en måde hvor det stadig ser naturligt ud.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Side 9-holdet: Finalefest med Mariyah og Celina Malou

Side 9 Nathasha: Min mor var også Side 9-pige

Side 9 Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!

Den i dag 39-årige Eva er stolt af sin fortid på Danmarks smukkeste avisside, hvor hun var en eftertragtet model. Foto: Ernst Van Norde Side 9 Eva var Side 9-pige i 1998: Startede som et væddemål