Lisa, 24 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Der er ingen sure miner hos dagens Side 9-pige, når snakken falder på vejret. Lisa er nemlig mere end klar til frostrøde kinder.

- Det bedste ved vinteren er helt klart, at man skal ud og lege i sneen - hvis den altså kommer - og så ind og have varme boller og kakao.

- Jeg elsker også alle julelysene i byen. Vi skal bestemt også ind og se juletræet blive tændt i Odense, hvor julemanden kommer og deler slik ud til børnene. Det er så hyggeligt!

Det er ikke tilfældigt, at sexede Lisa fra Odense er hoppet i de røde trusser. Vi har nemlig at gøre med en vaskeægte julenisse, som slet ikke kan vente på sneen og gaverne.

-  Jeg glæder mig vildt meget, og jeg kan næsten ikke vente med at få sat alt mit julepynt op. Julen er bare så hyggelig og fantastisk smuk, det er den bedste tid på hele året.

- Familierne samles, børnenes smil og glæde over deres gaver fra julemanden, alle julesangene og selvfølgelig duften af småkager!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

 

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Side 9 Premium Gallerier Lisa

Side 9 Lisa snupper titlen i april: Hvor sindssygt!

Side 9 Søs' nye liv: Muskler og diæthjerne

Side 9 Gallerier Anne smider alt

Side 9 Julie Ea: Hård, blid og i topform

Side 9 Gallerier Natascha

Side 9 Holly: Gøgl og gode patter

Side 9 Gallerier Kimmie

Side 9 Kun i Ekstra Bladet+: Få Side 9-pigen Michala i fuldskærm  

Seneste Side 9-piger