Lise, 18 år og fra Græsted

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Årets første 'Månedens Side 9-pige' er smukke 18-årige Lise fra Græsted.

Med titlen er Lise traditionen tro belønnet med 3000 kroner.

- Puha, jeg ved ikke lige, hvad pengene skal bruges til. Jeg tror, de vil gå til min opsparring, og så tænker jeg, at jeg måske også skal have noget nyt tøj, siger Lise, som ser frem til, at hun nu er med i konkurrencen om titlen som 'Årets Side 9' i 2017:

- Det glæder jeg mig helt vildt meget til. Jeg har troligt fulgt med i konkurrencen i år. Det har været så nervepirrende, og jeg var faktisk sikker på, at Julie ville vinde. Men Josefine er også super flot, så det er måske ikke så underligt, at hun løb med sejren. Jeg glæder mig til, at det bliver min tur til at dyste om titlen. Selvom der er et helt år til, og jeg ikke kender mine modstandere endnu, så er jeg allerede lidt nervøs, griner Lise.

Lise har haft en forrygende start på det nye år. Skønheden har bl.a. for alvor fået gang i sin modelkarriere.

- Det går rigtig godt for tiden. Jeg har travlt med mit modelarbejde. Jeg har også været med i Emilio's nye musik video "PAPI", som havde premiere i fredags. Det var en virkelig fed oplevelse at møde ham og arbejde med ham. Det gør jeg gerne igen. Så indtil videre går alting ret godt, og med titlen som Månedens Side 9-pige i januar kan livet bare ikke bliver bedre, smiler Lise.