Lise, 20 år og fra Valby

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige har helt tjek på servicegenet, når hun er hyret til for eksempel musikvideoer, modeljobs eller events. Det kan nemlig være en fordel med lidt ekstra overskud, når man skal være på en hel dag.

- Man skal være glad, smilende og udadvendt. Nogle mennesker godt kan tage det at være eventpige for en ‘slave’, men det må man ignorere. De fleste gange er folk rigtigt søde, og glade for man kommer ud og hjælper dem med arrangementer.

Skønne Lise fik for nylig brug for både humor og overskud, da en arbejdsdag viste sig at være lidt anderledes end forventet. Heldigvis var udfaldet sjovt.

- Ekstra Bladet spurgte mig om jeg kunne tænke mig at være eventpige til et arrangement, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Da jeg ankom, fandt jeg ud af at det var et live-program med julefrokost, snaps og øl!

- Det var ikke hvad jeg havde forventet, så jeg blev ret overrasket. Men sjovt blev det - især da Gustav og værten Henrik satte gang i sagerne! Så det blev nogle super hyggelige timer, med nogle dejlige mennesker.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Side 9 Gallerier Sabrina

Bagom Side 9 Kadja: Fræk med stil

Side 9 Gallerier Siri