Lise, 21 år og fra Græsted

 

Følg Side 9

Når vi får lov at dåne over Lise, er det gerne det naturlige udtryk, dagens Side 9-pige går efter. Naturlige omgivelser og et godt lys, som understreger de smukke, blå øjne.

- Mine billeder er naturlige og pæne, og der er aldrig to billeder der er ens. Jeg elsker studiebilleder, men jeg kan også godt lide at bruge naturens lys, til at give et ekstra glimt i øjet.

- Det bedste er, at man kommer til at møde mange nye mennesker, og ser på det pæne resultat bagefter. Men det er lige sjovt at se på de billeder der kikser.

Lise er vild med at glæde både sig selv og de mange fans, når hun titter frem på Side 9. Det er bare ikke altid en dans på roser, at dele sig selv med andre.

- Man skal finde en mand, som kan acceptere det. Han skal kunne se det på en professionel måde, og se det pæne i det, i stedet for at tænke negativt om det.

- For mit vedkommende, er det sgu det samme som at tage på stranden og se folk i bikini. Min familie og mine venner støtter meget, og synes at mine billeder er pæne.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Jeanett

Charlotte: (Snart) 40, fræk og frisk

Ronia

 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre