Lonny, 25 år og fra Roskilde

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag tager Lonny os i hånden, og fører os sikkert igennem endnu en grå og kold dag. Dagens Side 9-pige har levet et farverigt og spændende liv, så hvis hendes liv en dag skulle filmatiseres, er hovedrolleindehaveren nødt til at være lige så festlig.

- Hvis mit liv skulle filmatiseres, vil jeg mene at det er rigtig svært at finde en skuespiller til at spille netop min rolle. Taget mit liv i betragtning med kaos, fuld fart og mærkelige beslutninger, så tror jeg at Lindsay Lohan repræsenterer den rolle allerbedst!

Lonnys vilde personlighed giver tit folk det forkerte indtryk af hvem hun er, men heldigvis skinner hun hurtigt igennem.

- Folk tror ofte at jeg er skide snerpet, men finder altid ud af at jeg er skingrende skør, og samtidig meget venlig og imødekommende. Hvis jeg skulle være verdensberømt, skulle det være for at være mig! Hele mit liv kan til tider være den største joke og rigtig underholdende.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Lonny er ikke en man lige glemmer

Jessica

Side 9-Julie: Sexet psykolog

Sabrina: Jeg vil gerne rykke nogle grænser