Louise

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4.24
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Nok er dagens Side 9-pige debutant på Danmarks smukkeste avisside, men den sexede blondine er ikke ligefrem uerfaren. Og så er hun et særdeles godt bevis på, at skønhed ikke har nogen alder.

- Min inspiration til at blive side 9 pige kommer mest fra mig selv. Jeg runder snart de 40 år, men jeg føler mig stadig som en på 25. Jeg ønsker ikke at holde mig selv tilbage fordi jeg er blevet ældre. Livet har lært mig at tage chancen når den er der.

Louise glæder sig til at vise hvad hun har at byde på, og dele sine frække former med de heldige læsere. Arbejdet med fotografen giver hende nemlig mulighed for at udforske nye sider af sig selv.

- Det bedste ved mine billeder er, at jeg stråler og hviler i mig selv. Jeg får vist den feminine side af mig selv som jeg elsker, og selvom jeg efterhånden er ved at være i den "ældre kategori" så holder jeg mig faktisk godt.

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med det mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Maria

Side 9 Gallerier Julie

Side 9 Gallerier Julie Ea

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jennie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Celina

Sex og samliv Camilla: Grineflip og akavede photoshoots  

Side 9 Gallerier Ronia

Sex og samliv Misjka: Side 9s sexede sygeplejerske  

 

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen