Louise, 39 år og fra Fredericia

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er endnu engang blevet tid til at finde præmier og takketaler frem, når vi i dag skal kåre årets næstsidste Månedens Side 9-pige. Denne måneds vinder er relativt ny på Side 9, og er strøget lige ind bag nethinderne og i hjerterne på læserne – og det er Louise stolt over!

- Jeg er simpelthen så glad og rørt, jeg fik sgu helt tårer i øjnene! Jeg måtte lige sætte mig ned og få det til at gå op for mig, at det var rigtigt. Og så er jeg mega stolt af mig selv, og over at jeg tør være den jeg er og vise det til hele Danmark.

Med kåringen følger ikke kun hæder og ære, men også den nette sum af 3000 kroner. Dem har Louise planer om at omsætte til nogle gode minder og lidt forkælelse.

- Pengene skal helt sikkert gå til at rejse for. Jeg elsker at rejse og noget af sommerferien er allerede bestilt, så det er helt fantastisk at kunne give lidt ekstra til mine kære. Tusind tak! Jeg er bare så vildt glad og lykkelig og stolt.

 

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Sex og samliv Side 9-Julie: Sexet psykolog

Side 9 Gallerier Camille

Side 9 Gallerier Line

Sex og samliv Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen