Louise, 40 år og fra Fredericia

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I starten af året fik Louise i den grad kærligheden fra Side 9-fansene at føle, da hun snuppede en flot andenplads, i konkurrencen om at blive ‘Årets Side 9-pige 2017’.

- Jeg elsker alle mine fans, hver og en. Det er meget livsbekræftende, at der er nogle der gider bruge tid på mig. De støtter mig jo i, at det jeg gør for mig selv er det rigtige.

Side 9-succesen har givet den smukke og taknemmelige finalist vind i sejlene, men det kniber altså lidt med tiden til at nå det hele. Det ser dog ikke ud til, at man skal frygte ikke at se nye billeder fra Louise.

- Fremtiden inden for modelbilleder må jeg drosle lidt ned på, jeg er nødt til at prioritere min tid. Jeg har enkelte aftaler med nogle fotografer jeg har før har arbejdet sammen med, og så må vi jo se hvad der kommer ud af det.

- Jeg er et spontant menneske, så selvom jeg siger at jeg drosler lidt ned, kan jeg godt pludselig få en masse tid og overskud, som kan ende ud i at få taget en masse nye modelbilleder. Lad os se hvad året bringer!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Ronia

Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre

Michelle

Dina fik skældud af far: Bare bryster i TV