Louise, 40 år og fra Fredericia

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Med flytning, arbejde og en tur til Saint Tropez i Sydfrankrig, får underskønne Louise nok at se til, denne sommer. Heldigvis er der dog ind imellem tid til at stoppe op, og nyde det hele.

- Det bedste ved sommeren er, når solen skinner fra en skyfri himmel og det er over 25 grader. Jeg elsker varmt vejr og sol, for så kan jeg have alle mine smukke sommerkjoler på.

- Jeg elsker at gå ture i naturen og dufte til alle blomsterne, når mælkebøtterne er sprunget ud og alt er grønt.

Selvom Louise glæder sig til at pakke kufferten, nyder hun også gerne sommeren hjemme med masser af lækker sommerstemning og gode drinks, når solen er fremme.

- Det bedste sted i Danmark når det er godt vejr, kan være flere steder for mig; et sted med en eng eller græsmarker, eller også en af de mange strande. Jeg elsker også at være på stranden. Bare ligge og læse et ugeblad eller nyde udsigten over det glitrende hav.

- Sommerdrinks er kulørte drinks i alle mulige smukke farver - helst uden alkohol til mig. Jo flere farver og pynt, jo bedre. Men en iste med fersken eller en cola kan også gøre det.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Maja

Side 9 Gallerier Ronia

Side 9 Gallerier Karina

Side 9 Gallerier Nicoline