Danika Maia, 30 år og fra København 


Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Solen skinner, i hvert fald for det meste, det dufter af forår, og det er minsandten også den første søndag i måneden og derfor tid til kåring af Månedens Side 9-pige. 

Her har endnu en debutant charmeret sig hele vejen i top, og alle beviser peger på, at Side 9s læsere er ellevilde med Danika Maia, som er tilbage i landet efter fire års udlån til den amerikanske filmby Los Angeles. 

- Jeg flyttede for nylig tilbage til Danmark efter at have tilbragt fire år i Los Angeles, hvor jeg arbejdede meget som model, også nøgenmodel.  

- Jeg elsker arbejdet og ledte efter nye muligheder i Danmark, og da jeg så en af mine venner på Side 9, syntes jeg, det lignede en sjov oplevelse! 

En sjov oplevelse kan man vist argumentere for, at det hurtigt er blevet, med sådan en fin kåring og en præmie på 3000 kroner efter sin debut. 

- Jeg havde ingen forventninger, men jeg håbede selvfølgelig, at jeg ville vinde! Jeg synes, det er så rart, og jeg er taknemmelig for den glade overraskelse. Det er fantastisk!  

- Jeg tror, jeg vil bruge pengene til at købe en flybillet for at se min mor i USA. Jeg har ikke set hende siden julen 2019 på grund af pandemien.  

Nu er der vist ikke så meget andet tilbage end at ønske Danika Maia et kæmpe stort tillykke – og så glæder vi os til at se, hvad hun har i ærmet fremover. Fans har hun i hvert fald allerede. 

- Jeg tror, man kan se, at jeg har meget sjov med mit arbejde, og at jeg generelt er en varm person. Det bedste er at skabe kunst, som folk vil nyde at se på. At få folk til at smile.