Jeannie, 27 år og fra Langeland

 

Følg Side 9

Denne gang skal vi langt ud på landet - nærmere bestemt til en gård på Langeland - for at kåre Månedens Side 9-pige. 

November måneds darling er nemlig Jeannie, hvis smil og flotte former har hevet en masse hjerter hjem, og sender hende direkte i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige. 

 - Jeg går bestemt efter guldet, det er helt klart mit mål med at være Side 9-pige. Læserne skal stemme på den pige, de synes bedst om, men jeg håber da, at folk vil stemme på mig, fordi de synes om mig og mine billeder. 

Meget tyder på, at fansene ikke bare synes om Jeannie og de smukke billeder, men at de er vilde med dem. Så vilde, at Jeannie denne måned skal have præmien på 3000 gode, danske kroner. 

- Pengene skal gå til at få kastreret min pony. Og en vinterjakke til mig selv. Tusind tak til alle, jeg sætter virkelig stor pris på, at I har stemt på mig! Det gør mig så glad indeni.

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

 

Månedens Side 9 pige