Lindsay, 36 år og fra Fredericia


Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Et nyt Side 9-år er over os, og det er da i sig selv værd at fejre – men det er ikke det eneste, vi skal råbe hurra for på denne råkolde februardag. 

Med et nyt Side 9-år kommer nemlig også et nyt kuld månedsvindere, som i sidste ende drømmer om den helt store præmie... Men for at komme så langt, skal vi have kåret årets første vinder. 

Og hvem anden end Lindsay kunne snuppe den titel? Det må mange fans have tænkt, for der var ingen tvivl om, at den 36-årige Side 9-legende skulle være månedens vinder. Og det varmer, i en på alle måder kold tid. 

- Jeg prøver altid at se lyset i mørket. Finde det positive i alting. Januar har været en måned, jeg sent vil glemme. Den har givet mig tårer, skænket mig skuffelser men også en masse ny glæde og inputs... 

- Og vigtigst af alt, den har mindet mig om virkelig at leve i nuet og hver dag at være taknemmelig for, at jeg er sund og rask.  

Taknemmeligheden fylder heldigvis mest hos dejlige Lindsay, især for de fans som hver dag støtter hende og elsker hendes flotte og kreative billeder. 

- Samme taknemmelig føler jeg også i forhold til dem, der stemmer på mig, følger og støtter mig og har gjort det de sidste 17 år.  

- Tak til jer! Uden jer fik jeg ikke chancen for at være med i opløbet til Årets Side 9-pige igen.