Mai-britt, 34 år og fra Skælskør

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag skal vi byde et varmt velkommen, til et nyt, skønt ansigt på Side 9. Nok er Mai-britt fra Skælskør ny i denne sammenhæng, men hun tilhører ikke den yngste del af Side 9-flokken, og det har hun det ganske fint med.

- Jamen, at blive kontaktet af fotografen fra bladet gør jo, at man føler at man godt kan vise lidt, på trods af at være 34 år og mor til fire.

Mai-britt er hverken den eneste der har rundet 30 eller har fået børn, så med sit spring ud i dette eventyr, melder hun sig ind i en voksende gruppe af modne, fantastiske Side 9-repræsentanter.

- Jeg blev meget inspireret af det, og fik lyst til at tage mine grænser og flytte på dem. Det er der så kommet nogle smukke billeder ud af. Jeg er desuden ‘hygge-model’ hos forskellige fotografer, så helt nyt er det ikke for mig.

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Side 9 Ronia er marts måneds favorit

Side 9 Side 9-Louise: Jeg var radmager - nu stråler jeg

Side 9 Charlotte: (Snart) 40, fræk og frisk

  Side 9 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre