Maibritt, 31 år og fra Nørresundby

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

31-årige Maibritt fra Nørresundby gør lørdagen endnu mere hyggelig i de danske stuer.

Vi fanger Maibritt få dage inden denne publicering, hvor hun ligger syg hjemme i det nordjyske, og i det hele taget er der meget pres på for tiden i Maibritt's liv.

– Jeg synes selv, at jeg er presset for tiden med hensyn til uddannelsen - det meste af min vågne tid går med den. Jeg er i praktik i psykiatrien lige nu, og det er spændende, men samtidig hårdt. Ment på den måde, at det er helt anderledes, end det jeg er vant til, fortæller Maibritt.

Maibritt afslører også i dag, hvad der tiltrækker hende ved Side 9-universet, og hvilke udfordringer der findes ved at være i offentlighedens lys.

–  Det bedste ved at være Side 9-pige er, at jeg får lavet nogle flotte billeder. Jeg har altid været rigtig glad for at få taget billeder - både på Side 9 og i andre sammenhænge. Det værste ved at blive set af så mange er nok, at nogle mennesker har fordomme ift. at man vælger at være Side 9-pige, men der skal jo også være plads til forskellighed. Jeg går ikke så meget op i, om folk kan lide det eller ej: det kan jeg alligevel ikke lave om på.