Annonce:
Annonce:

Maibritt, 32 år og fra Nørresundby

 

Annonce:
Følg Side 9

32-årige Maibritt fra Nørresundby, som lyser op på Side 9-himlen denne mandag, afslører i dag, hvad der tiltrækker hende ved Side 9-universet og hvilke udfordringer der er ved at træde offentligt frem.

- Det bedste ved at være Side 9-pige er, at jeg får lavet nogle flotte billeder. Det værste ved at blive set af så mange er nok, at man nogle gange møder de der bagkloge typer, som hurtigt ytrer deres skepsis ift. modelarbejde. Der skal være plads til forskellighed - og så burde folk vel egentlig bare passe deres egne sager.

Se mere til Maibritt her, der i sommers blev månedens Side 9-pige.

Den frække nissepige ved endnu ikke, hvor hun skal holde juleaften.

- Det bliver enten hos min mor i Holstebro eller hos min bror i København. Jeg skal under alle omstændigheder hygge og nyde juledagene sammen med dem, jeg holder af, siger Maibritt, og når vi spørger om Julemanden findes, svarer hun:

- Ja, jeg tror på Julemanden, og jeg krydser fingre for, at han opfylder alle mine ønsker i år. Jeg er  en sød nissepige, som altid opfører mig pænt og behandler andre ordentligt, så derfor fortjener jeg, at Julemanden kommer et smut forbi mig juleaften.

Maibritt var sidste år med i opløbet om at blive Årets Side 9-pige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: