Side 9

Maja

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,16
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag er det dejlige Maja som pynter på denne efterårssøndag, og med sin skønhed forhåbentlig får varmet nogle hjerter og dulmet nogle tømmermænd rundt omkring. Vi får lov at komme lidt tættere på Maja, med tre ord som beskriver hende.

- Tre ord om mig selv ville være energisk, spontan og udadvendt. Jeg har valgt disse tre, da ”energisk” beskriver at jeg har svært ved at sidde stille en hel dag, ”spontan” fordi jeg godt kan lide at gøre ting nu og her uden så mange overvejelser, og til sidst ”udadvendt”, da jeg finder det nemt at snakke med andre mennesker og der sjældent findes et emne der er over min grænse at snakke om.

Selvom det ikke ligefrem er Majas første gang på Side 9, og heldigvis heller ikke sidste lover hun, er hver gang stadig en oplevelse. Især samarbejdet med fotografen er vigtigt for lækre Maja, og de færdige billeder.

- Nu er det jo ikke første gang, og bestemt heller ikke sidste, men det absolut vigtigste er at fotografen er knalddygtig, hvilket jeg synes Janus er. Han formår at ramme spot on hver gang! Så det er svært for mig at udpege hvad jeg bedst kan lide ved Side 9. Alle er smukke hver især, både personlighedsmæssigt og udseende.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Louise-ny.jpg Side 9 Gallerier Louise, 26 år og fra Ringe                        

Søs-ny.jpg Side 9 Gallerier Søs, 23 år og fra Esbjerg                             

Marie12.jpg Side 9 Gallerier Marie, 26 år og fra Rudkøbing                                                                

Holly (4).jpg Side 9 Gallerier Holly, 34 år og fra Odense 

 

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9