Side 9

Maja

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,17
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Mange er måske allerede godt trætte af efteråret, men for dagens sensommersolstråle er det ikke noget problem. Maja elsker nemlig de smukke ting, det kolde vejr bringer med sig.

- Det er faktisk min yndlingsårstid sammen med foråret - når bladene skifter farve og alle farverne er flotte, så er det for eksempel fedt at gå en tur i skoven. Hvis det nu regner, kan jeg også godt finde på at spille en masse spil, se film, synge eller tegne.

Lige præcis det med at tegne, har den kreative skønhed altid elsket. Faktisk så meget, at hun nu drømmer om at gøre nogle af sine tegninger permanente – Maja leder nemlig efter en læreplads, så hun kan uddanne sig til tatovør.

- Jeg har altid været glad for at tegne, og også for tatoveringer, som jeg selv har nogle stykker af. Jeg har faktisk lige fået lavet en ny, på armen. Og så kan jeg bare godt lide at have med kunder at gøre, og gøre dem glade. Så det kunne jeg godt tænke mig at gøre med noget kunst på kroppen.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Louise-ny.jpg Side 9 Gallerier Louise, 26 år og fra Ringe                        

Søs-ny.jpg Side 9 Gallerier Søs, 23 år og fra Esbjerg                             

Marie12.jpg Side 9 Gallerier Marie, 26 år og fra Rudkøbing                                                                

Holly (4).jpg Side 9 Gallerier Holly, 34 år og fra Odense 

 

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9