Maja, 27 år og fra Odense

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når vi i dag skal nyde en torsdag i selskab med Maja, kan vi være helt sikre på, at vi ikke er de eneste der er glade. Maja er vild med at se sig selv, og har med garanti allerede købt avisen.

- Altså, nu kan jeg jo godt lide opmærksomheden der er ved at være Side 9-pige, så jeg elsker de dage jeg selv er med. Jeg må da også indrømme, at jeg har alle aviserne hvor jeg selv er i.

Majas glæde starter allerede når hun træder ind foran kameraet, velplejet og klar til at se lækker ud.

- Hver gang jeg er på shoot er en sjov oplevelse, for fotografen Covermodel er ikke den kedelige type. Jeg forbereder mig på et shoot som hvis jeg skulle en tur i byen, alt skal spille! Både hår, negle og makeup.

Fremtidsdrømmene har også et element af forskønnelse. Den smukke Side 9-pige drømmer nemlig om at kunne forkæle og pleje kunder i sin egen butik.

- Jeg drømmer om en dag at åbne min egen butik, med eyelash extensions, permanent makeup, negle, spraytan og alt sådan noget. Det er bare en langvarig proces, der koster rigtigt mange penge. Man betaler nemlig selv disse kurser og uddannelser.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Julie: Rødbys flotteste pige?

Jessie elsker bobler og lækre drinks

Billederne der ikke kom frem: Se Side 9-pigernes egne frække fest-fotos

Bag kulisserne på årets Side 9: Det tænder vi på