Annonce:
Annonce:

Malene, 22 år og fra Vejle

 

Annonce:
Følg Side 9

22-årige Malene fra Vejle er vores dejlige Side 9-pige denne torsdag. Hun har planer om at starte på ingeniør uddannelsen efter sommerferien, og indtil da arbejder hun fuldtid på en servicestation. I sin fritid træner hun og passer et par heste.

Mange kvinder har et celebrity crush, og hvis der er én mand i verden, som den frække blondine vil gøre alt for at møde, så er det popstjernen Justin Bieber.

- Jeg ELSKER Justin Bieber. Jeg har haft det største crush på ham, lige siden han kom frem i 2009. Jeg kan simpelthen ikke få nok af ham. Jeg har været til samtlige af hans koncerter i Danmark. Jeg glæder mig utrolig meget til oktober, hvor han giver koncert i København. Jeg skal selvfølgelig med, og jeg har endda også fået et "meet n' greet" med ham, jubler Malene og tilføjer:

- Jeg har fået smidt nogle rigtig grimme kommentarer efter mig, fordi jeg har  brugt 15.000 kr. på billetten. Jeg synes, folk skal blande sig udenom. Hvad jeg gør og bruger mine penge på, kommer ikke andre ved. Jeg følger bare min drøm om at møde Justin Bieber. Jeg har knoklet hårdt for de penge. Skal jeg så ikke have lov til at bruge dem, som jeg vil? Jeg forstår heller ikke dem, der bruger flere gange en månedsløn på en rejse til Afrika for at klappe en tiger. Men hvis det er deres drøm og pasion, er jeg glad på deres vegne, siger Malene.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: