Annonce:
Annonce:

Malene, 27 år og fra Vodskov

 

Annonce:
Følg Side 9

Vi kan nok efterhånden ikke løbe fra det faktum, at året er ved at være omme. Nogle glæder sig, og andre er måske mere tilbøjelige til at blive nostalgiske og rørstrømske. Der er i hvert fald inden tvivl om, at det har været et år Dagens smukke Side 9-pige ikke glemmer – og det samme gør sig nok gældende for 2018.

- Det bedste jeg har oplevet i år var helt klart, da jeg fik at vide jeg skal være faster til maj næste år.

Før vi springer ind i det nye år, står der jul på skemaet. Her glæder Malene sig bare til at hygge sig med sine nærmeste, og hun har ikke de store julegavedrømme. Men altså, hvis man nu alligevel køber en gave til hende…

Annonce:

- Min juleaften skal foregå sammen med mine forældre og min lillesøster. Det eneste jeg ønsker mig i julegave, er en super hyggelig aften med min familie. Man ved jo aldrig hvor længe man har dem, så det er det vigtigste for mig – men ryger der et par øreringe eller gavekort med i bunken, vil jeg ikke klage!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Lara

Annonce:

Julie

Sandra

Josephine  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: