Malene, 28 år og fra Vodskov

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er ikke kun i sommervarmen, smilet er stort hos dejlige Malene. Efter eget udsagm, har dagens Side 9-pige nemlig meget let til grin, og næsten alt kan få hende til at sprutte af grin.

Det er noget, hun gerne giver videre. Faktisk i en sådan grad, at hun er berømt og berygtet for, hvordan hun er at tale i telefon med.

- Min veninde tør ikke at have mig på højttaler når vi taler i telefon, fordi man aldrig ved hvad jeg kan finde på at sige - og hun tør heller ikke snakke med mig i offentligheden, fordi hun er bange for at flække af grin!

Humoren er en særligt god egenskab at have, når man havner i en lidt pinlig situation. Eksempelvis, hvis man har været lidt for kæk i en sms til sin chef.

- Det pinligste jeg har oplevet, var nok at jeg engang kom til at ‘sexte’ (skrive en fræk besked, red.) min chef, mens han sad ved siden af mig. I stedet for min kæreste, som jeg troede at jeg havde sendt beskeden til!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Anne smider alt

Foto: Jack Høier Side 9 Premium Gallerier Stanglækre Svitlana

Side 9 Gallerier Ronia

Side 9 Natascha: Fra ung pige til kvindekrop