Maria, 25 år og fra Køge

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Der er to dage til juleaften, og dagens nissepige ønsker Jer alle en glædelig jul.

Lækre 25-årige Maria fra Køge har rigeligt at se til for tiden som studerende og mor til en dejlig 5-årig dreng.

- Jeg glæder mig til sommeren 2016, hvor jeg bliver færdig med min HF. Det er ikke altid lige nemt at tage sig en uddannelse, når man har et barn, der optager det meste af ens tid. Jeg ser frem til, at jeg får mere tid til mig selv og min søn, så vi kan lave en masse spændende ting sammen. Jeg må indrømme, at jeg bare slet ikke er god til at sidde stille og læse. Der skal ske noget mere, siger dejlige Maria.

Hvis man spørger Maria, hvad hun synes, der er det bedste ved julen, så er svaret julefrokosterne og hyggen med venner og familien.

- Jeg glæder mig til julen, som jeg altid holder sammen med min skøre familie. Jeg elsker den dejlige julemad, de søde godter og den gode julestemning. Men der er en, der glæder sig endnu mere til den 24. december end mig, og det er min søn. Han er så småt begyndt at tælle ned til den store dag. Han er møgforkælet,  så man forstår jo godt, hvorfor han glæder  sig. Det er jo et rent paradis med alle de gaver, der bare ligger og venter på ham under juletræet, smiler smukke Maria.