Maria, 27 år og fra Rødby

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Sommeren er efterhånden så fremskreden, at cirka 100.000 mennesker er ved at støve gummistøvlerne og liggeunderlaget af, og forberede sig på en uge i støv og alkohol; årets Roskilde Festival. Dagens Side 9-pige er ingen undtagelse.

- Jeg udnytter sommeren ved at nyde vejret, være i praktik og Roskilde Festival! Der skal jeg være fra d. 28. til og med den 8. juli, og det er min sommerferie.

Når festivalbaben Maria træder ind på dyrskuepladsen, er koncerten med rapperen Eminem øverst på listen, men der er masser andet at nyde på festivalen.

Her kommer den garvede festivalfans gode råd til at klare dagene i telt med bravour. Maria har nemlig arbejdet som frivillig på Roskilde Festival i en årrække.

- Jeg er frivillig for femte år i træk, og det vigtigste til overlevelse på Roskilde må være: mad, drikke, og at passe på hinanden. Det er også smart altid have gaffatape, presenninger, hængelås og gode naboer.

- Forholdene er noget bedre for medarbejderne, end ude blandt gæsterne. I medarbejderlejren har vi gratis varme bade døgnet rundt, og gratis opladning af telefoner og powerbanks.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Natascha

Side 9 Holly: Gøgl og gode patter

Side 9 Gallerier Kimmie

Side 9 Kun i Ekstra Bladet+: Få Side 9-pigen Michala i fuldskærm  

Seneste Side 9-piger
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen