Annonce:
Annonce:

Maria, 27 år og fra Rødby

 

Annonce:
Følg Side 9

Sommeren er efterhånden så fremskreden, at cirka 100.000 mennesker er ved at støve gummistøvlerne og liggeunderlaget af, og forberede sig på en uge i støv og alkohol; årets Roskilde Festival. Dagens Side 9-pige er ingen undtagelse.

- Jeg udnytter sommeren ved at nyde vejret, være i praktik og Roskilde Festival! Der skal jeg være fra d. 28. til og med den 8. juli, og det er min sommerferie.

Når festivalbaben Maria træder ind på dyrskuepladsen, er koncerten med rapperen Eminem øverst på listen, men der er masser andet at nyde på festivalen.

Her kommer den garvede festivalfans gode råd til at klare dagene i telt med bravour. Maria har nemlig arbejdet som frivillig på Roskilde Festival i en årrække.

Annonce:

- Jeg er frivillig for femte år i træk, og det vigtigste til overlevelse på Roskilde må være: mad, drikke, og at passe på hinanden. Det er også smart altid have gaffatape, presenninger, hængelås og gode naboer.

- Forholdene er noget bedre for medarbejderne, end ude blandt gæsterne. I medarbejderlejren har vi gratis varme bade døgnet rundt, og gratis opladning af telefoner og powerbanks.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Natascha

Holly: Gøgl og gode patter

Kimmie

Kun i Ekstra Bladet+: Få Side 9-pigen Michala i fuldskærm  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: