Marie, 22 år og fra Sakskøbing

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige er glad for sine rødder i provinsen. Marie nyder at besøge København, men skynder sig gerne hjem til de lidt mere landlige omgivelser, som hendes hjerte banker for.

- Jeg kan meget godt lide København. Der godt kan være hyggeligt, og når man er afsted med de rette personer, så er det et fint sted at være.

- Dog vil jeg altid synes det er rart, hvis jeg kan komme hjem igen, for det der københavner- og storbyliv bliver nok aldrig helt mig.

Privat er Marie i gang med at uddanne sig til landmand, men har også et ben i modelverdenen, og travlt med at træne sin springhest.

- Det bedste ved at få taget modelbilleder, er helt klart udviklingen og selvtillidsboostet! Lige fra mit allerførste modelbillede poppede ind hos mig, og det er det, som har holdt mig i gang med modelbillederne lige siden.

- Jeg er også i gang med at uddanne mig som landmand. Så til dagligt går jeg og passer grise! Og i min fritid, har jeg en springhest, som jeg træner med og tager ud til konkurrencer med.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Chrissy

Side 9 Brandvarme Sasha Louise: Smid trusserne i fryseren

Side 9 Gallerier Mali

Side 9 Zozo er månedens stjerne: Swinger og vinder  

Seneste Side 9-piger