Marie, 22 år og fra Sakskøbing

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er ikke kun på de mange fans, at Side 9-pigerne har en effekt. Da Marie debuterede på Side 9, var hun noget benovet over den samling dejlige, danske piger hun skulle til at være en del af.

- Altså, jeg tænkte selv ‘jeg har ikke en ærlig chance’, når jeg så på de andre smukke piger. Men jeg måtte også sige til mig selv, at folk lige skulle se mig først. Jeg skulle lige i gang jo, og Rom blev altså ikke bygget på én dag.

Marie sprang ud i det, og er i dag lykkelig for sin beslutning. Hun har også mødt en del af de andre piger, som heldigvis slet ikke er farlige.

- Det bedste ved at være Side 9-pige er helt klart, når man bliver inviteret til shoots sammen med de andre piger, det er så super hyggeligt. Jeg elsker at møde nye mennesker!

- Så det at møde pigerne, som har samme interesse for at stå foran et kamera, er fantastisk og en oplevelse i sig selv. Jeg er også inde på Side 9 hver dag og kigge på alle de andre skønne piger.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

 

Seneste Side 9-piger