Mariyah, 29 år og fra Valby

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Der er ofte en masse mysterier og spekulationer mand og kvinde imellem, og de fleste kan nok ikke sige sig fri for at fantasere lidt om, hvordan en dag som det modsatte køn fungerer.

Dagens Side 9-pige, Mariyah, er i hvert fald ikke i tvivl om, hvad sådan en dag skal bruges på.

- Hvis jeg fik lov at være mand, bare i 24 timer, skulle jeg i hvert fald fælde et træ. Og kløve brænde. Det kan jeg ikke - jeg er ikke stærk nok.

Det er ikke kun musklerne, Mariyah går og savner lidt i sin hverdag. Frygtløshed og gåpåmod, så man ikke lige står midt i Tivoli og panikker.

- Hvis jeg var mand for en dag, ville jeg nok lige prøve de der muskler af! Jeg ville gerne prøve nogle af de ting, jeg ikke tør eller kan. Være lidt frygtløs. Jeg gik selv lidt i panik i ballongyngen i Tivoli forleden.

Den frække Mariyah er kendt fra reality programmet 'Besat af Bad Boys', der har kørt på TV3 i foråret. I linket herunder får du adgang til et KÆMPE Side 9-galleri med reality-baben, der smider det hele.

SE MARIYAH SMIDE SOMMERTRUSSEN I SIT SEXEDE OG SPRITNYE GALLERI I EKSTRA BLADET+ HER

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Ny på Side 9: Mød sexede Sofie

Side 9 Gallerier Side 9-Shila: Elsker at være glad og i harmoni

Side 9 Sexet sommer med Marina-Martini

Side 9 Gallerier Lylla