Megan, 24 år og fra Aalborg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Så blev det endelig fredag, og det er meget snart weekend for de fleste. I dagens anledning har en af vores mest populære Side 9-piger sagt ja til at være denne uges fredagsprofil.

Super frække Megan har været en del af vores fantastiske Side 9-univers siden 2009.

- Jeg synes, det er fedt, at jeg får lov til at gøre en masse mennesker glade ved at posere på Side 9.  Jeg får tit ros for mine billeder og den artikel, der bliver skrevet om mig! Jeg har mange omkring mig, som følger med i, hvornår jeg optræder på Side 9, og det er dejligt, siger frækkerten.

I 2014 løb hun med titlen 'Årets røv', og det blev fejret ved kopimaskinen

Hvis Megan selv skal sige det, så kører hendes liv på skinner lige nu, og du kan her læse hvorfor: 

- Det helt store der sker i mit liv lige nu er, at jeg udlever mine drømme en efter en. Jeg er lige kommet hjem fra USA, hvor jeg været på forskellige fotoshoots og mødt en masse fantastiske mennesker, jubler Megan og tilføjer:

- Målet med turen var at få gang i min modelkarriere,  og det er så godt som ved at lykkes. Med mig var min gode ven, mentor og fotograf Joan Divine. Hun har poseret for Playboy et par gange, og jeg vil gerne gå i hendes fodspor, siger Megan.

Læs meget mere om Megans oplevelser i USA i EKSTRA, og se også her de frække billeder fra hendes fotoshoot i Miami, som Ekstra Bladet har fået fat i.

Se mere fra 'Årets røv'-fotoshot'et her: