Megan, 24 år og fra Aalborg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag hylder vi en helt særlig Side 9-pige, nemlig mageløse Megan, der i sin seneste optræden udmærkede sig med et spektakulært billede taget i Miami. Læserne har stemt på hende som 'Månedens Side 9-pige' i maj. Da vi ringede til den 24-årige skønhed for at bringe hende den gode nyhed, lå hun ved en pool i Spanien.

- Ej, hvor er det fedt. Tak til Ekstra Bladets læsere, der har stemt på mig. Nu må I huske også at stemme på mig som "Årets Side 9-pige", formaner smukke Megan, som har tilbragt den sidste måned i Spanien.

- Jeg skal være her en måned mere. Der er simpelthen så skønt her. Jeg er ret tit i Spanien, fordi min forlovede bor og arbejder her. Jeg overvejer også stærkt at flytte hertil - eller i hvert fald at bo halvt her og halvt i Danmark. Jeg er et stort familiemenneske, så jeg vil nok savne min familie alt for meget, hvis jeg boede i Spanien året rundt, forklarer Megan.

Formålet med det to måneders lange ophold i Spanien er både arbejde og fornøjelse. Hun har bl.a. lavet en række fotoshoots på de skønne badestrande. 

- Jeg bruger også turen til at finde mig selv. Jeg arbejder med min egen udvikling, fortæller Megan, som med dagens kåring nu er 3.000 kroner rigere:

- Det er bare superfedt! Jeg overvejer at starte min egen virksomhed, der har fokus på personlig udvikling, så pengene skal gemmes til det, siger en begejstret Megan.

Megan deltager i konkurrencen om titlen som 'Årets Side 9-pige', hvor hun kæmper med de 11 andre månedsvindere, inklusiv Josephine, som er lillesøster til Joan Divine.

- Joan er en af mine rigtig gode veninder. Jeg kender ikke Josephine personligt, men jeg har fået et rigtig positivt indtryk af hende ud fra, hvad Joan har fortalt mig. Jeg glæder mig til at møde hende i konkurrencen. Hun er en smuk kvinde, så hun skal nok nå langt. Jeg tror nu også, at jeg selv har ret gode chancer for at vinde!