Melanie, 22 år og fra Korsør

 

Følg Side 9

På denne fabelagtige lørdag, kan vi glæde os over endnu en ny Side 9-pige. Dagens hovedperson hedder Melanie, og får her overrakt mikrofonen.

- Mit navn er Melanie, og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer oprindeligt fra Bornholm, men er i gang med en uddannelse som butiksassistent i Jysk, i Slagelse.

- Jeg bor alene i Korsør sammen med min hund, en skøn husky. Ved siden af mit arbejde i Jysk, er jeg eventpige og bartender.

Melanie beskriver sig selv som imødekommende, altid glad og smilende, og ikke mindst nuttet. Alt det kan vi opleve i dag, og det er bestemt noget hun har glædet sig til.

- Jeg har valgt at blive Side 9-pige, fordi jeg elsker at stå foran kameraet og se de flotte resultater, der efterfølgende kommer. Og hvem vil ikke være lidt berømt i fint undertøj?, griner den kække debutant.

Humøret er højt, og smilet er stort. Tag godt imod Melanie!

- Jeg har ikke så mange forventninger udover, at se mig selv i bladet. Jeg har ikke prøvet det før, så jeg håber da det bliver sjovt! Og så håber jeg, at folk synes det er nogle flotte billeder.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Brandvarme Sasha Louise: Smid trusserne i fryseren

Mali

Zozo er månedens stjerne: Swinger og vinder