Michala, 22 år og fra Frederiksberg

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Selv om det kun er et par år siden Michala startede sin karriere, er den unge babe og eventpige ikke helt grøn. For dagens Side 9-pige har interessen nemlig været der længe.

- Jeg har faktisk tænkt på at lave babe- og eventarbejde siden jeg var ret ung. Da jeg blev ældre fandt jeg stille og roligt ud af hvad jeg havde lyst til at lave og hvor mine grænser er. Det hele startede med jeg lavede nogle billeder bare for sjov, så lidt flere og lidt flere, og jo bedre billederne blev, jo mere havde jeg lyst til at dele dem og bruge dem til noget.

For de fleste mennesker, er Michalas karriere nok en anelse atypisk. Men hendes fremtidsdrømme kan mange nok spejle sig i – de er nemlig af en lidt en anden kaliber.

- I fremtiden ser jeg nok mig selv slå mig ned og begynde at arbejde med noget lidt mere normalt arbejde. Jeg har altid stræbet efter familielivet med mor og far og børn og Volvo og det hele. Jeg har ikke nogle særlige ønsker om hvor min karriere skal føre mig hen. Jeg tager det som det kommer og håber det føre mig videre til noget fedt og spændene.