Michala, 22 år og fra Frederiksberg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige har travlt med en masse projekter i øjeblikket; der skal både skabes et smukt hjem og så skal kørekortet i hus.

- Jeg har lige købt en ny lejlighed i Glostrup, så at fået malet den og at flytte ind har været noget af et projekt. Jeg drømmer om at få et smukt hjem, en dejlig familie og en god uddannelse.

- Ud over det så er jeg igang med at tage kørekort. Jeg har lige været til teoriprøve, så nu er det bare resten der mangler.

Der er masser af energi og drive i Michala, og det er vigtigt for hende at udstråle. Det bedste man kan være, er nemlig sig selv.

- Jeg prøver altid at gøre mit bedste for at være sød og høflig over for andre mennesker - jeg synes helt klart personligheden burde være det smukkeste ved en kvinde.

- Jeg er bare mig selv, det synes jeg er det bedste man kan være. Jeg synes selv at det smukkeste ved mig, er min positive energi og personlighed. I sidste ende er det det indre der tæller.

Side 9 Kun i Ekstra Bladet+: Få Side 9-pigen Michala i fuldskærm  

Lara Denice var med på Næsbyholm Slot, da Side 9-pigerne var samlet til photoshoot. Foto: Jack Hoier Kendte Side 9-pige åbner dørene: Jeg har aldrig haft sex i mit soveværelse

Holly i et eftertænksomt øjeblik. Årets Side 9-pige 2017 betragtede slet ikke sig selv som attraktiv og smuk, da hun var yngre. Som 20-årig følte hun sig usikker og overvægtig og kunne ikke drømme om at 'træde ud af flokken'. Foto: Janus Nielsen. Tæt på Side 9-dronningens forvandling: Jeg var usikker og tyk som 20-årig

Side 9 Lingeri og himmelsenge: Side 9 på Næsbyholm Slot  

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Side 9-Louise: Jeg var radmager - nu stråler jeg  

Side 9 Gallerier Sabrina  

Side 9 Lækre Sanne er veganer: Går aldrig tilbage

Side 9 Gallerier Michelle

Side 9 Dina fik skældud af far: Bare bryster i TV

Side 9 Gallerier Celina  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen