Michala, 23 år og fra Frederiksberg

 

Følg Side 9

Dagens Side 9-pige fortæller her - sent om aftenen - hvordan man IKKE får en pige til at komme...
 

Når reklamer hos kioskerne lover svimlende gevinster og Lotto-millioner, vækker det ikke ligefrem nogen spillefugl i Michala, som ikke har haft det helt store held i spil.

- Jeg har aldrig rigtig vundet noget stort, desværre. Jeg har været på casino og været heldig at vinde nogle penge, hvor jeg derefter har taget i byen og brugt dem alle sammen.

Selvom de mange millioner og milliarder måske virker en smule ude for rækkevidde, har man jo altid lov at drømme.

- Jeg ville sælge min lejlighed, og købe mig et dejligt stort hus på stranden til mig og min mand. Og så ville jeg tage en lang ferie til et smukt og dejligt sted, og nyde livet.

Det siges jo, at hvis man ikke har held i spil, så må man have det i kærlighed. Heldigvis for dagens Side 9-pige, er der lidt mere at komme efter i den kategori.

- Jeg har aldrig været så heldig i spil, og tidligere i mit liv har jeg heller ikke haft det store held i kærlighed. Nu har jeg fundet mig min eneste ene kærlighed, som jeg elsker meget højt. Så det må alligevel være kærlighed, jeg har mest held i.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Brandvarme Sasha Louise: Smid trusserne i fryseren

Mali

Zozo er månedens stjerne: Swinger og vinder

Line: Jeg har en masse romantik i mig