Michelle, 23 år og fra Brøndby Strand

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Månedens Side 9-pige i november er ingen ringere end dejlige og naturlige Michelle fra Brøndby Strand. Det var en utrolig overrasket ung dame, som Ekstra Bladet fangede på telefonen og overbragte den glædelige nyhed.

- Er det rigtigt? Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det havde jeg faktisk ikke lige set komme. Men det er da rigtig dejligt, og jeg er super glad for at vinde, jubler en lykkelig Michelle.

Med titlen bliver Michelle traditionen tro belønnet med en præmie på 3000 kroner.

- Nu er det jo snart jul, og jeg har en masse, jeg skal give julegaver til, så jeg tror, det er det, pengene skal bruges på.

Michelle deltager nu i konkurrencen om titlen som 'Årets Side 9-pige 2015', hvor hun kæmper med de 11 andre månedsvindere.

- Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke aner, hvem jeg er oppe imod, men jeg glæder mig da til at møde de andre piger. Jeg er ikke ligefrem det store konkurrencemenneske, så der bliver ikke noget med at rive totterne af hinanden fra min side. Når det så er sagt, så håber jeg da, at jeg vinder titlen som ’Årets Side 9-pige 2015’. Det ville være super fedt, siger Julie og tilføjer:

- Til alle jer dejlige læsere, I skal stemme på mig, fordi jeg er en naturlig pige med charme og god personlighed, som jeg synes skinner igennem på billederne, smiler Michelle.