Michelle, 26 år og fra Nykøbing F.

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige Michelle er meget udadvendt og social. For hende er det vigtigt at have gode venner omkring sig, og hun elsker at møde nye mennesker.

- Jeg ser mig selv som social, loyal og humoristisk. Jeg er meget socialt anlagt, men jeg behøver ikke at tage til fester eller tage ud for at være det – for mig er det mindst lige så rart og hyggeligt bare at sidde hjemme med nogle venner og se en film eller bare snakke. Loyal, fordi jeg vælger venner med omhu. og jeg vil gøre alt for min familie og mine nærmeste. Min humor er måske for nogle personer lidt sort, men det er bare fordi de ikke kender mig. Humor er en af de vigtigste ting i livet.

Den udadvendte og imødekommende natur mærkes tydeligt når Michelle lyser op på Side 9. Det er vigtigt for hende, og giver hendes selvtillid et godt boost.

- Jeg kan godt lide, at jeg viser en form for selvtillid på de billeder jeg har fået taget, det giver mig nemlig et helt andet syn på mig selv, og mere lyst til at stå op om morgenen.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Louise

Søs

Marie

Holly