Michelle, 26 år og fra Nykøbing F.

 

Følg Side 9

Der er højt humør, klodsede ben der snubler og masser af energi, når Michelle er i rummet. Dagens dejligste er kendt som lidt af en klodsmajor blandt sine venner, men også som en der ikke er bleg for at løfte stemningen i selskabet. Ofte med en pervers joke.

- Min humor er bund-pervers, jeg kan simpelthen ikke lade være, når jeg lige ser mig snit til at komme med en pervers joke!

Til daglig bruger Michelle energien på sin HF-uddannelse, som hun håber på kan være med til at realisere en drøm hun har, om at starte et opholdssted for udsatte unge. Michelle har nemlig selv engang haft brug for den støtte, som de unge kan mangle.

- Jeg har endelig fundet ud af hvad jeg vil lave i fremtiden, når jeg er færdig med min HF-uddannelse; jeg vil gerne starte et opholdssted i København, for unge udsatte mennesker.

- Jeg ved selv hvordan det er at være ‘systembarn’, så derfor har jeg valgt at bruge min egen erfaring til at arbejde med det, og forhåbentlig hjælpe andre videre.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Lara Denice

Fræk fredag: mød Daniella

Michelle

Julie