Michelle, 26 år og fra Helsingør

 

Følg Side 9

Dagens Side 9-pige er et helt nyt, smukt ansigt på Danmarks smukkeste avisside. Vi skal møde Michelle, som er mere end klar på eventyr og god energi.

- Jeg har været i fast forhold mere eller mindre konstant de sidste 15 år, og nu bliver jeg snart 27, så nu skal jeg altså ud og have noget eventyr i mit liv!

- Så da jeg blev spurgt om ikke jeg ville lave nogle billeder til Side 9, tænkte jeg ‘tjoeh, hvorfor ikke?’. Det bliver fedt at udfordre mig selv lidt nu.

Der er masser at se til, for dagens debuterende Side 9-pige. Smukke Michelle har nemlig huset fuld af børn i den energiske alder.

- Jeg er mor til tre - en dreng på ni, en pige på næsten otte og en dreng på seks år. Jeg er alene med dem til daglig, og bor i Helsingør.

- Jeg har fået taget lidt billeder hist og pist, og så har jeg været børnemodel, men ikke ‘model’. Så jeg er ret spændt.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Holly

Lara Denice: Jeg elsker at være nøgen

Siri

Jessie elsker bobler og lækre drinks