Michelle, 27 år og fra Helsingør

 

Følg Side 9

For dagens Side 9-pige, bliver sommerferien en anelse stille. Børnene smutter rejser nemlig afsted på ferie, så Michelle får masser af plads til at være voksen.

- Jeg har nydt lidt af sommeren med mine tre børn og en masse hygge udenfor, selvom de er så store, at de faktisk hygger sig mest selv.

- Jeg har ikke nogle fastlagte planer endnu. Mine børn skal ud og rejse med deres far, så jeg har mere eller mindre sommeren for mig selv. Jeg kommer til at savne dem, men jeg ser det på den lyse side, og nyder sommeren alene.

I sommervarmen fylder rejseplaner ofte en del, og mange søger steder hen, hvor sommervejret er mere stabilt end her i norden. Det gælder dog ikke for Michelle, som har gode minder fra koldere destinationer.

- Jeg elskede mine skiferier i Østrig, sammen med min nu afdøde stedfar. Vi var altid mange mennesker afsted, og det var en fest fra vi kørte hjemmefra til vi kom hjem. Nogle af skiferierne kan jeg næsten ikke huske.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Sasha Louise: Debutant tager sejren

Julie: Side 9s sexede gamer

Nathasha: Min mor var også Side 9-pige

Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!