Misjka, 24 år og fra Helsingør

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Weekenden er endnu en gang inden for rækkevidde, og det kan jo passende fejres med dagens Side 9-babe. For mange mennesker byder weekenderne på fester og tømmermænd, men for Misjka er det et overstået kapitel.

- I weekenderne er jeg særligt glad for at bruge tid med vennerne, enten hvor vi samles til noget mad eller finder på noget sjovt at lave. Jeg er ikke så glad for at feste eller gå i byen - been there, done that - men der skal helst ske en masse alligevel.

Når weekenden er brugt på at lade op i godt selskab, står hverdagen for døren. For Misjka er hverdagen, og sommerferien, dog en lidt anden i øjeblikket.

- Til daglig læser jeg til sygeplejerske, det er dog sat på pause da jeg lige er gået på barsel, og jeg er så heldig at kunne blive hjemme med vores yngste søn i over et år. Så derfor har jeg indtil videre brugt sommeren på at lære vores nye familiemedlem at kende, selvom at jeg nu længes efter en god (og velfortjent) ferie, til et sted der er varmere! Jeg tror ikke helt, man kan kalde det sjat-solskin vi har haft her i Danmark for sommer.