Miskja, 23 år og fra Helsingør

 

Følg Side 9

Endnu en måned er snart gået, og frække Miskja er den sidste Side 9-pige i marts.

Den storbarmede blondine, der arbejder som glamourmodel, medvirker i det nye tv-program Sexy Business - Det frække Danmark, som har premiere i aften på TV3.

- Man kan sige, at det er et reportage program, der følger en række sjove, frække og ublufærdige personer - heriblandt mig selv - der har et lidt anderledes job end den almindelige dansker, afslører Miskja.

Det er første gang, Miskja optræder i et tv-program, og hun er meget spændt på folks reaktioner på programmet og hendes medvirken.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til i aften, for jeg har nemlig stadig ikke selv set programmet. Jeg skal se premieren sammen med mine veninder. Vi skal lave noget lækkert mad og drikke en masse champagne og rødvin - jeg skal jo have noget til at dulme mine nerver! Jeg håber, seerne vil synes godt om programmet. Og jeg håber selvfølgelig også, at de vil kunne lide mig, siger Miskja.

Så følg med i aften og kom med bag facaden, når Miskja er på job. Glæd dig til at se hende få taget en fræk billedserie, mens hun slanger sig om en polestang.

- Det bliver så frækt, at seerne ikke vil kunne få øjnene væk fra skærmen. Det bliver også hylende morsomt, når jeg og de andre medvirkende folder os ud i vores sexede jobs, siger Miskja.

Se med her, hvor Misjka viser rundt på sexmessen, som fandt sted i oktober