Natascha, 22 år og fra Skovlunde

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dejlige Natascha elsker julen, og for hende er juletid lig med familietid.

- Jeg er et meget familieorienteret menneske, især når det kommer til jul. Jeg skal bruge det meste af julen på familiebesøg, og jeg glæder mig som et lille barn til at fejre juleaften hos mine bedsteforældre, siger Natascha, som går meget op i traditioner.

- Juletraditioner er vigtige, og de traditioner, jeg er vokset op med, vil jeg fortsætte med, når jeg selv får børn engang. Selv med et brækket ben skal der danses om juletræet juleaften, griner den frække nissepige.

Vi spørger hende, om hun tror på Julemanden:

- Selvfølgelig. Jeg er jo en af hans søde små nissepiger fra Grønland. Ej, spøg til side. Jeg kan godt lide ideen om Julemanden, men han ligger nok lidt fjernere fra min virkelighed nu, end han gjorde, da jeg var barn. Jeg husker tydeligt, hvordan min lillebror og jeg plejede at sende breve til ham ved at smide dem ud af vinduet, ligesom vi havde set det i Krummernes Jul. Jeg kan stadigvæk remsen, griner Natascha og fortæller os den:

- Dette brev som jeg skrev, sender jeg mellem stjerners vrimmel mod den syvende himmel, med vindens sus, til julemandens hus!

Se Natascha være med i den topløse meningsmåling omkring valget denne sommer

Se også Natascha her